HUR DU UTVECKLAR FANTASTISKA IT-PRODUKTER GENOM ATT UNDVIKA DE 5 FATALA MISSTAG DE FLESTA AGILA TEAM BEGÅR
19-sidig kostnadsfri guide som hjälper dig att undvika 5 fatala misstag som de flesta agila team begår och som ställer till med stora problem i utvecklingsprocessen. (Särskilt #3 kommer att spara både tid och pengar för ditt team och din kund.)
  • Strukturera dina work items utifrån verksamheten och INTE från tekniken. Då kan du skapa verksamhetsbaserade vyer direkt från dina work items.
  • Tro INTE att ANVÄNDARE kan hjälpa dig med verksamhetens strukturer, mål och problem. Bara 'business stakeholders' (verksamhetsansvariga och deras staber) kan göra det.
  • Dina nya vyer hjälper dig att få MYCKET bättre resultat från dina möten med business stakeholders och ett MYCKET bättre förhållande till dem.
  • De ger motsvarande förbättringar i din kommunikation med ANVÄNDARE.
  • De hjälper dig också till BETYDLIGT bättre och mer verksamhetsdriven DESIGN av såväl UI-komponenter som microservices.
  • Allt detta hjälper dig att SNABBARE och BILLIGARE leverera en BÄTTRE och mer HÅLLBAR produkt.
Guide
Läs mer i guiden. Fyll i ditt förnamn och din e-postadress och klicka på knappen så kommer den inom kort till din inkorg.
Sänd mig guiden
Varför ger vi dig all denna kunskap och information gratis? Vi gör det för att vi tror du kan ha nytta och glädje av den. Vi gör det också för att vi tror du kan vilja ha mer av samma sort och kvalitet. Då vill vi att du skall veta att vi kan vara en bra resurs för dig.